Bonden -eettistä luksusta arkeen

"The special characteristic of every Bonden product is its texture, mimicking the organic and imperfect nature"

Luonto ja luonnon epätäydellisyys on luonnonmateriaalista valmistettujen torkkupeittojen inspiraationa. Meidän sydämemme PopÅ:ssa on vienyt näiden tuotteiden ylellinen ja luonnonläheinen tuntu. Mihin voisi olla aistillisempaa kietoutua kuin villan pehmeyteen ja kudonnan mielenkiintoiseen pintaan.


Bonden Livingin ydinkokoelman aistikkaat eri vuodenaikoihin sopivat torkkupeitot ja tyynyt tuovat luonnon tunnun kotiin. Tuotteet valmistetaan ekologisesti ja eetiisesti lähituotantona Suomessa suomalaisesta lampaanvillasta.
  Upeana lisänä ydinkokoelman kanssa sopii kasvivärjätyt tekstiilit. Kasivärjätyissä tekstiileissä on oma henkensä,  sillä ne projisoivat luonnonvaloa ja ne hehkuvat kauniisti erilaisissa valaistus- ja ilmasto-olosuhteissa. Yrityksen lupaus käyttäjälleen on, että jokainen uusi Bonden mallistoon tuleva tuote sopii yhdisteltäväksi ydinmallistoon. 


Jumbo vohveli torkkupeitto Hailuoto
Muhkeaa jumbovohvelikudosta, sopii torkkupeitoksi sängyn päätyyn tai sohvalle. Hengittävä ja miellyttävä kodintekstiili vilukissoille.
Materiaali: 55% suomalaista lampaanvillaa, 45% luomuvillaa.


Breeze light wool torkkupeitto
Bondenin kesävillaa joka on monikäyttöinen tekstiili ympärivuotiseen käyttöön, ohuen harsomaisen kudoksen vuoksi ihanteellinen myös kesäkäytössä.
Materiaali: 55% suomalaista lampaanvillaa, 45% luomuvillaa.PopÅ:n kohteissa meillä on Bonden livingin torkkupeittoja eri malleissa. Kaupunkiasunnossa on ohuempi torkkupeitto kun taas Villa Österhultissa meillä on paksumpi Jumbo vohvelipeitto lämmittämässä vierailijoita.