Tarinamme

Pop Å on Turussa sijaitseva ainutlaatuinen tilakonsepti, joka esittelee suomalaista designia monimuotoisesti kolmessa kerroksessa. Kokonaisuuteen kuuluu vuokrattava huoneisto ja ullakkotila sekä kivijalkakauppa.

"Haluamme olla yhdistävä tekijä ja mahdollistaja, joka tuo mielenkiintoisia suomalaisia brändejä yhteen tyylikkäällä, Suomessa ainutlaatuisella ja inspiroivalla tavalla."

Alunperin Pop Å oli Pop-up myymäläkonsepti, joka aika ajoin toi suomalaista designia ihmisten pariin Turun seudulla. Nyt Pop Å on löytänyt pysyvän tyyssijan Turun keskustassa kivijalkamyymälän, asunnon ja ullakkotilan muodossa.

"Nauti ja ole hetki läsnä tilassa."

Etsimme sitä mikä elämässä on oleellista ja koskettaa pintaa syvemmältä. Uskomme, että tärkeiden esineiden tunnelataus vaikuttaa positiivisesti olotilaamme päivittäin. Se mikä tuottaa iloa ei ole turhaa, vaan elämää rikastuttavaa. Yltäkylläisyyden vastapainoksi tarjoamme merkityksellisyyttä. Rakennamme tilojamme näitä periaatteita kunnioittaen. Nauti ja ole hetki läsnä tilassa. Inspiroidu kauniista muotoilusta ja suomalaisesta osaamisesta.