Pop Å x Finarte

Finarten mattomallisto -20%

Pop Å: lla on nyt Finarte -teema ja kampanjassa Finarten matot -20% normaalihinnoista 10.3. saakka. Hinnat ja lisätiedot löytyvät Finarten verkkosivuilta.

Lähetäthän tilauksesi meille osoitteeseen info@popaliving.com. Autamme mielellämme myös mattoihin liittyvissä tiedusteluissa.

Toimitus 25 euroa keskikokoisissa ja isommissa matoissa. Huomaa, että myös nouto Pop Å -kaupalta on mahdollista.

Inspiroidu upeista matoista!

 

 

 

 

Lue juttu Finarten Larissasta

Trendimatoistaan tunnettu Finarte edustaa suomalaista muotoilua vuodesta 1985. Larissan vanhemmat perustivat yrityksen, joka suunnittelee ja valmistaa mattoja Intiassa. Finarte onkin tuonut ammattitaitoa ja elantoa monelle käsityöläiselle Intiassa. 
Larissa on työskennellyt perheyrityksessä jo lähes 10 vuotta, vuodesta 2016 yrityksen toimitusjohtajana. Finarte tekee yhteistyötä monien suomalaisten suunnittelijoiden kanssa.
Parasta Larissalle hänen työssään on työn vaihtelevuus ja haastavuus. Ongelmia ratkoessa ja yrityksen kehittämisessä saa nauttia aikaansaamisen kokemuksesta. Itsekin aurinkoinen Larissa kokee myös, että hänen työssään ihanaa on myös upeat työkaverit. Tiimityöllä onkin luotu upea, omannäköinen, mutta ajan hermolla oleva sisustusbrändi. 

Uusi mallisto Pop Å:lla 

Finarte lanseerasi uuden malliston vuoden 2021 alussa -näihin uusiin mattomalleihin voi tutustua liikkeessämme lauantaina 27.2. alkaen. 

Tervetuloa!